Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Lize Spit @ Luddites books and wine

Lize Spit @ Luddites books and wine

Lize Spit over Ik ben er niet – Donderdag 20/10, 20u30

Presentatie door woordkunstenaar Anke Verschueren.

Cover Ik ben er niet‘Wij waren de twee scheefgezakte pilaren die, zodra je ze tegen elkaar aan deed leunen, steviger zouden staan dan één ongeschonden, op zichzelf staande pilaar ooit kon. Het zou goed komen met ons, zolang we samen bleven.’ 

De Brusselse Leo is tien jaar samen met haar vriend Simon. Verbonden door een moeizame jeugd, heeft het koppel weinig anders nodig dan elkaar. Tot alles kantelt: Simon komt midden in de nacht thuis en lijkt vanaf dat moment iemand anders. Langzaam valt Leo’s minutieus opgebouwde bestaan uiteen, tot het punt waarop het gevaarlijk wordt.

Ik ben er niet is een verhaal over toewijding en verraad, over twee mensen die op hun eigen manier gemankeerd zijn, maar die hun uiterste best doen opgemerkt te worden, lief te hebben en te leven.

Over Lize Spit

Lize Spit (1988) debuteerde in 2016 met Het smelt. Ze werd genomineerd voor vele prijzen, waaronder de Libris Literatuur Prijs en ze won o.a. de Boekhandelsprijs en de Bronzen Uil. Ook in het buitenland oogstte Het smelt veel succes. Ik ben er niet is haar tweede roman.

Praktisch

Deelnameprijs € 10, inclusief één glas wijn of andere drank.
Leden van Willemsfonds vzw genieten van € 2 korting op deze prijs.

Deze lezing ontvangt steun van Literatuur Vlaanderen & IMD Antwerpen.

Foto Lize Spit: Keke Keukelaar

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Yarrid Dhooghe
yarrid.dhooghe@telenet.be

Sluit Mijn Willemsfonds