Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Lezing Campus Willems 'Kritische stemmen in een kritieke wereld'

Lezing Campus Willems 'Kritische stemmen in een kritieke wereld'

Onder het thema ‘Kritische stemmen in een kritieke wereld’ biedt Campus Willems dit academiejaar een boeiende lessenreeks aan. In samenwerking met lokale Willemsfondsafdelingen en onze partners brengen we de meest spraakmakende sprekers en spreeksters naar jouw provincie.
'Kritisch stemmen in de media' 
Sprekers: Raymond De Craecker, Nadia Dala & Ruben Brugnera

Nadia Dala is docente Journalistiek & International Reporting aan de Thomas More hogeschool Mechelen. Ze was Fulbright-onderzoekster aan de “School of Communication” van American University in Washington DC en gastdocente “International Reporting” aan Georgetown University SCS in dezelfde stad. Ze verdiende haar sporen als journaliste bij de kranten De Morgen en De Standaard, en bij VRT.

Raymond De Craecker was behalve hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws / De Nieuwe Gazet ook 20 jaar voorzitter van de erkenningscommissie voor beroepsjournalisten. Al die jaren stond Raymond mee in voor de erkenning van beroepsjournalisten. Raymond De Craecker staat bekend voor  zijn tomeloze en vrijwillige inzet voor kwaliteitsjournalistiek in Vlaanderen.

Naast Nadia en Raymond (ex-DPG Media België) mengt ook Ruben Brugnera zich in ons debat over o.a. de verschraling van het nieuwsaanbod.

Brugnera is een freelance onderzoeksjournalist. Hij doceert daarnaast journalistieke research aan de Thomas More hogeschool en is onderzoekscoach in de opleiding Internationale Researchjournalistiek van het Fonds Pascal Decroos. In 2019 werd zijn documentaire 'Fraude in de Zorg' genomineerd voor de Belfius-persprijs. In 2022 won hij met de Poverello- & Rafael-reportages in Knack ("Als het goede doel ontspoort") de Loep voor controlerende onderzoeksjournalistiek.

I.s.m. Willemsfonds Antwerpen

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs € 15,00
Studentenprijs € 5,00

Meer info?
Stuur een mail via pascale.braeckman@willemsfonds.be of bel via 09-267 39 64

Tickets
• Elke lezing kost 15 euro (incl. één drankje) 

Combiticket
• 70 euro voor alle lezingen (incl. één drankje per lezing).
• Ter attentie van hun onvoorwaardelijke steun krijgen combitickethouders bij afloop van het academiejaar een uniek ontworpen getuigschrift.

Sluit Mijn Willemsfonds