Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Graag mee naar Nepal?

Graag mee naar Nepal?

Je droomde er ooit van eens naar Nepal te gaan,…

Je houdt van cultuur, natuur, avontuur, dus ook van (soms confronterende) verrassingen. Je hebt een goede stapconditie zonder daarom numero uno te willen zijn. Je bent bereid een klik te geven om afstand te doen van het gebruikelijk comfort, van sterrenmenus, van door te zetten op een moeilijk moment,… Je bent een teamgenoot, geklaag achterwege latend voor wat dan ook.
Kortom, geen reis als een ander! Boeiend en leerrijk! Een trip van bescheidenheid uit respect voor een toch wel armoedig volk. Gezien de aard van de reis, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 18.

 Het Oost-Vlaams Willemsverbond geeft je die kans!

Luc Govaert (WF Geraardsbergen) is je reisleider. Na 7 trips in Nepal en gedurende 3 jaar één van de bezielers van een project na de aardbeving in 2015 is hij vertrouwd met de reisorganisatie, het land en zijn inwoners en het hooggebergte. Hij staat open voor een woordje uitleg over wat je te wachten staat. Uiteraard worden praktische tips gegeven ter voorbereiding van de reis en reisvoorwaarden.

Geprogrammeerd

  • MARDI HIMAL TREK (naar 3.580m, facultatief naar 4.500m) en kennismaking met Kathmandu en omgeving
  • Periode: maandag. 29 mei ’23 – zondag 11 juni ’23

Afspraak infosessie

Wanneer? vrijdag 27 januari ‘23 om 19u30
Waar? Benedenzaal Lakenmetershuis, Vrijdagmarkt 24-25, Gent
Programma? Verloop van de trip van dag tot dag, wat kan je verwachten?, praktische tips (waarop letten? checklist: wat meedoen?, welke documenten? betalen in Nepal?...), butgetlijst met verantwoording, tussendoor geïllustreerd met allerlei voorvalletjes en anekdotes
Deelnameprijs? gratis
Inschrijven? graag inschrijven voor de infosessie vóór 20 januari 2023 online of via luc-govaert@telenet.be of sms naar 0479-41 95 76

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis

Meer info? Contacteer:
Pascale Braeckman
pascale.braeckman@willemsfonds.be
0497-58 54 93

Sluit Mijn Willemsfonds