Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Sarah D'hondt en Stijn Bettens

Sarah D'hondt en Stijn Bettens

Sarah D’hondt verzamelt grote en kleine souvenirs uit het Franse chanson die we vooral kennen via Piaf, Barbara, Delyle, Baker…

Sarah begon als klassieke zangeres maar zingt nu voornamelijk Franse chansons. Sarah heeft een stevige reputatie als chansonnière. Haar mooie en opvallende stem bezorgde haar de bijnaam Nachtegaal. In 2013 won Sarah D’hondt het ‘Concour dela chanson Alliance Française’ in Den Haag. Liesbeth List loofde Sarah kort en bondig : ‘Je bént het lied’.

Zowel bij het brengen van als tijdens haar zoeken naar verhalen bewijst Sarah D’hondt dat ze een nieuwsgierige en naturelle nachtegaal is en blijft!

 

‘Ik breng ze zoals het volgens mij hoort: oprecht, verfijnd, intens en fris. Het vertolken is voor mij voelen en delen. Een oneindig boeiend metier.’

 

 Zang: Sarah D'hondt

Accordeon: Stijn Bettens

Betaling bij voorkeur via overschrijving op de rekening van Willemsfonds Gent vzw: IBAN BE97 0018 7612 0749, met mededeling Sarah D'Hondt en aantal tickets. Inschrijven kan via deze website of met een mailtje naar katelijneverbeeck@gmail.com.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden en jongeren (tem 21 jaar) € 12,00
Deelnameprijs niet-leden € 15,00

Meer info nodig? Contacteer:

Katelijne Verbeeck

katelijneverbeeck@gmail.com

0499/51.33.14

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds