Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over “Kievanruss" door Jan Vandervliet.

“Kievanruss" door Jan Vandervliet.

Op zaterdag 9 december 2023 om 15u00 organiseren we zelf een lezing over het zeer actuele probleem van de Russische invasie in Oekraïne  “KIEVANRUSS” door ons eigen bestuurslid, Jan Vandervliet. Jan heeft jarenlang zaken gedaan in zowel Rusland als Oekraïne en kent beide landen en volkeren. Dit wordt naast een historische uiteenzetting over, ook een hoogstpersoonlijke visie, op de feiten.

We doen dit voor en met de bewoners van “Huis Molenberg” , een woongelegenheid voor volwassenen met een ernstige fysieke handicap en/of NAH, maar jullie zijn ook van ganser harte welkom.

Dit gaat door in ’t Volderke in MEERHOUT, hoek Molenberg 52 / Smissestraat

Deze activiteit is gratis maar uw vrijwillige bijdragen welke wij integraal zullen overmaken aan de VZW ’t VOLDERKE  zijn meer dan welkom. Wij rekenen dan ook op jullie massale opkomst en welwillende gift.

Ter info: VZW ’t Volderke vond zijn bestaansredenen in de behoefte aan opvang en woongelegenheid voor volwassenen met een ernstige fysieke handicap en/of NAH in de regio. Het voorzien van aangepaste accommodatie, verzorging en begeleiding geeft deze volwassenen de kans om zo zelfstandig mogelijk hun leven te leiden, betrokken in de maatschappij die hen omringt.

inschrijven via mail naar christine.lifrange@gmail.com of telefonisch 0474 34 33 93 met vermelding van uw naam, datum activiteit en het aantal personen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Linda Bogaert
mol@willemsfonds.be
0485-52 31 19

Sluit Mijn Willemsfonds