Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Uitstap met gids naar Beaufort (met de tram)

Uitstap met gids naar Beaufort (met de tram)

Beaufort is een cultuurtoeristisch project aan de Belgische Kust. Een selectie van nationale en internationale kunstenaars brengen er hun werken in de openbare ruimte, dit alles in de natuurlijke biotoop van het kustlandschap.

We verkennen de Beaufort kunstwerken van Oostduinkerke tot Blankenberge met de gids Linda D’Hondt.

Curator Els Wuyts zorgde voor de artistieke selectie. Het uitgangspunt is het concept “verbondenheid”, geïnspireerd door het gedicht "The Fabric of Life" van Kay Ryan.

Wat leeft er in de verschillende gemeenten langs deze kustlijn aan de Noordzee? Welke legendes, geschiedenissen en vertellingen omringen specifieke locaties? Welke kunststromingen hebben er gefloreerd en blijven resoneren in het hedendaagse kunstenveld? Een welke mensen, planten of dieren, van vroeger en vandaag, later er nog steeds hun sporen na?

Praktisch

Vrijdag 5 juli, samenkomst op het perron van de tramhalte Oostende Station, voor de tram richting De Panne, om 9u30 . Wie elders wil opstappen spreekt dit best af met Sonja De Craemer.

Zorg voor goede wandelschoenen, er moet door zand en in duinen gewandeld worden.

De Lijn: wie geen abonnement heeft kan een "dagticket" kopen voor 7,50€ - zie https://www.delijn.be/nl/content/tickets/dagticket/ . Een papieren ticket kun je vooraf of de dag zelf kopen bij een lijnwinkel of een ticketautomaat.

Vrije lunch onderweg.

Vooraf inschrijven is vereist. Deelname 8 EUR te storten op BE62 0010 6695 7661 van Willemsfonds Oostende.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs € 8,00

Inschrijven is nodig. Contacteer:
Sonja De Craemer
oostendevzw@willemsfonds.be
059-80 21 41

Sluit Mijn Willemsfonds