Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Berichten geschreven door Yarrid Dhooghe

Blog

 1. Ieder anders gelijk

  12 Mar 2021 by Yarrid Dhooghe

  Ik lees een artikel op de Nederlandse Managementsite Waarom persoonlijkheid onderdeel moet zijn van diversiteit. Een andere kijk op inclusiviteit. En dan bedenk ik: dat is wat onze directeur doet! Door haar leiderschap hebben alle personen -introvert én extravert- een evenwaardige plek in het Willemsfonds.

  Show complete post
 2. Maak kennis met Jeanne

  12 Mar 2021 by Yarrid Dhooghe

  Het Willemsfonds verwelkomt sinds enkele weken een nieuwe medewerker. Jeanne zal tot eind april als stagiaire ons team versterken. Lees in deze blog wat ze bij het Willemsfonds doet.

  Show complete post
 3. Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

  03 Mar 2021 by Yarrid Dhooghe

  Het Willemsfonds wil zijn vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet. Dankzij onze vrijwilligers brengen wij samen sterke verhalen in elke uithoek van Vlaanderen en Brussel.

  Show complete post
 4. We vieren onze 170ste verjaardag met Camping Willems

  23 Feb 2021 by Yarrid Dhooghe

  Het Willemsfonds bestaat vandaag, dag op dag, 170 jaar. Om deze verjaardag te vieren lanceren we Camping Willems. ‘Met Camping Willems brengen we vanaf de zomer het Willemsfonds naar de mensen toe’, zegt voorzitter Amand Dewaele. ‘We zullen op pleinen van steden en gemeenten staan om culturele en gezellige activiteiten te organiseren. Taal staat daarbij centraal, want we zijn weg van woorden’.

  Show complete post
 5. Anneleen Van Offel & Mohamed Ikoubaân bevrijden de zinnen

  15 Feb 2021 by Yarrid Dhooghe

  Anneleen Van Offel & Mohamed Ikoubaân zijn de curatoren van Het Betere Boek: bevrijd de zinnen. Het literair festival van het Willemsfonds vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2021 in Gent.

  Show complete post
 6. Ben jij de nieuwe kapitein van het Willemsfonds?

  11 Jan 2021 by Yarrid Dhooghe

  Stond jij vroeger als eerste in de rij om activiteiten en projecten (klein én groot) te organiseren? Ben jij de persoon die iedereen motiveert om te gaan voor dezelfde doelen? Vind jij dat cultuur een goed zakelijk beheer verdient? Meer nog: dat je met cultuur kan ondernemen? Dan ben jij misschien de nieuwe directeur, cultuurmanager, leider, of hoe je het ook wil noemen van het Willemsfonds. Herken je je hierin? Lees dan nu verder.

  Show complete post
 7. Gelukkig nieuwjaar!

  01 Jan 2021 by Yarrid Dhooghe

  Het Willemsfonds wenst je een gelukkig nieuwjaar!

  Show complete post
 8. Het woord van het jaar 2020 is bekend

  15 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe

  Van 1 t/m 14 december kon gestemd worden op de 20 genomineerde woorden voor het Woord van het Jaar 2020. De afgelopen twee weken werd zowel online als offline veelvuldig gediscussieerd over de genomineerde woorden, en werden er oproepen gedaan om te stemmen. Er is bijna 25.000 keer gestemd op de kandidaten voor de verkiezing van hét Woord van het Jaar 2020.

  Show complete post
 9. Wedstrijd: “De canon van de Nederlandstalige literatuur”

  04 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe

  Maak kans op 1 van de 5 exemplaren.

  Show complete post
 10. Wie vaccineren we eerst?

  03 Dec 2020 by Yarrid Dhooghe

  Pfizer, Moderna, AstraZeneca, … Er zijn verschillende vaccins tegen het coronavirus in aantocht. Premier De Croo heeft zojuist aangekondigd, dat als alles goed gaat België vanaf 5 januari 2021 zal beginnen met vaccineren. Dit is het begin van het einde van de moeilijke periode, die het coronavirus ons allemaal heeft bezorgd. Maar de prangende vraag, die we ons moeten stellen: wie vaccineren we eerst?

  Show complete post
Sluit Mijn Willemsfonds