Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Kathedraal van Antwerpen achter de schermen

Kathedraal van Antwerpen achter de schermen

Op zaterdag 6 april 2019 om 13u00 organiseert Willemsfonds-Wilrijk een Bezoek Achter de Schermen van de Antwerpse Kathedraal.

Een tuin 5 meter boven de begane grond én in hartje Antwerpen. Lang was dit een goed bewaard geheim. Hoe komt die daar en wat is het verband tussen deze tuin en de onafgewerkte toren van de Kathedraal? Vanop deze toren zien we Antwerpen zoals we de stad en de Schelde nog nooit zagen. We maken ook kennis met een aantal verborgen plekken “achter de schermen” en bewonderen het eeuwenoude vakmanschap van daktimmerlieden en gewelven- en torenbouwers.

De rondleiding Van Grote Tuin tot Kleine Toren duurt ongeveer 2 u à 2,5 u en brengt ons op plaatsen waar de gewone bezoeker nooit komt zoals oa. de zolders, kleine toren en een blik op de pastorie-tuin.

Opgelet: voor deze rondleiding is een goede fysieke conditie een must want zelfs de “kleine” toren is toch nog goed voor 284 treden!

Deelname aan deze activiteit kost 8 euro voor leden, niet-leden betalen 12 euro. U kunt inschrijven door middel van een e-mail aan kenvannuffel@hotmail.com of op 0498/734.764 en overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE08 3631 1538 8513 van Willemsfonds Wilrijk.

Plaats van afspraak: aan de ingang van de kathedraal op de Handschoenmarkt.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 8,00
Deelnameprijs niet-leden € 12,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ken Van Nuffel
wilrijk@willemsfonds.be
0498-73 47 64

Sluit Mijn Willemsfonds