Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

De kalender 2019 van Willemsfonds Mol loopt op zijn einde. Nog een laatste activiteit, een chocolade workshop, op woensdagavond 11 december en het zit erop voor 2019. De kalender van 2020 is in de maak. Tijd dus om even stil te staan bij de werking van Willemsfonds Mol. Willemsfonds Mol bestaat, sinds de herstart op 30 januari 2010, in 2020 alweer tien jaar.

Om de werking van Willemsfonds Mol ook in de toekomst te kunnen verzekeren zijn we op zoek naar één of meerdere extra krachten voor het bestuur. Voelt u zich geroepen om het bestuur te komen versterken aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Misschien wilt u eerst eens een bestuursvergadering bijwonen? Dat kan ook. Bezorg hiertoe uw gegevens aan de voorzitter of aan de secretaris van Willemsfonds Mol.

U bent als lid van Willemsfonds Mol in elk geval van harte welkom op de speciale ledenvergadering van dinsdag 17 december om 20u00 waar we de tijd zullen nemen om naar uw opmerkingen en/of suggesties te luisteren. Als u graag aanwezig bent op deze vergadering gelieve ons vooraf een seintje te geven en dat voor dinsdag 10 december. De vergaderruimte is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze bijeenkomst.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben betreffende de werking van het Willemsfonds Mol of suggesties of inspiratie voor een activiteit, laat het ons gerust weten.


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Véronique Verhaest
mol@willemsfonds.be
0496-08 30 71

Sluit Mijn Willemsfonds