Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Lezing Inlichtingendiensten

Lezing Inlichtingendiensten

Op woensdag 26 februari 2020 om20.00 uur organiseert het Willemsfonds-Wilrijk de lezing De Belgische inlichtingendiensten en de bescherming van de democratie met als spreker Prof. Dr. Marc Cools.  

De Veiligheid van de Staat en de Algemene Dienst Inlichtingen en Veiligheid beschermen onze democratie tegen bedreigingen zoals daar zijn: terrorisme, spionage, extremisme, schadelijke sektarische organisaties, proliferatie, georganiseerde misdaad en inmenging.

Prof. Dr. Marc Cools, hoogleraar criminologie aan de Universiteit van Gent en docent aan de Inlichtingen- en Veiligheidsschool van Defensie te Heverlee, zal vanuit een historisch kader stilstaan bij het wettelijk kader op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. In het bijzonder de opdrachten, de bedreigingen en de inlichtingenmethoden.

Deze lezing zal plaatsvinden in zaal Valaarhof, Letterkundestraat 133, 2610 Wilrijk.

De deelname aan deze activiteit kost 3 euro voor leden, niet-leden betalen 5 euro. Een drankje en een hapje zijn inbegrepen. U kunt inschrijven door middel van een e-mail aan wilrijk@willemsfonds.be en overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE08 3631 1538 8513 van Willemsfonds Wilrijk. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 3,00
Deelnameprijs niet-leden € 5,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ken Van Nuffel
wilrijk@willemsfonds.be
0498-73 47 64

Sluit Mijn Willemsfonds