Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over De Pot - Podiumelementen 2.0

De Pot - Podiumelementen 2.0

DePodiumelementen-DePot-2020.jpg

De vriendengroep is een soort van alternatief groepstherapiebureau geworden, met de nadruk op alternatief. Geen van hen heeft daar de juiste scholing voor of heeft scholing genoten in het algemeen. Bon, wie problemen heeft, vooral relatieproblemen, is welkom. Ook voor kinderfeestjes kan je bij ‘De Podiumelementen 2.0’ terecht. Inderdaad, ze doen alles voor geld. Echt alles. Ja, je verstaat het goed. Net als vorig jaar hebben ze namelijk dringend geld nodig. Alleen, nu nog iets dringender. Al die blikkendozen van vorig jaar hebben hen in serieuze schulden gestoken en hun poef op café is nu nog niet betaald.
---
De Podiumelementen 2.0 zijn een stel jonge acteurs die verrassend theater maken. Ze brengen veelgelaagde verhalen en spelen met taal, ruimte en media. Jong (12+) en oud hebben de tijd van hun leven.

Voorstellingen: 
Speeldagen: vr 24/4 (20u), za 25/4 (20u) en zo 26/4 (15u) in C.C. ‘Stroming’ te Berlare; vr 1/5 (20u) en za 2/5 (20u) in het ‘Lakenmetershuis’ te Gent. 
Prijs: 
Student 5€ | Korting 6€ | Standaard 7€  
Leden van het Willemsfonds kunnen genieten van het kortingstarief.
Reservatie:
Tickets via leden, Facebook (‘De Podiumelementen 2.0’) of mail naar de.podiumelementen@gmail.com
Contactgegevens:
Leden: Niki De Sitter - Rens De Coensel - Evelyn De Backer - Ewout Demuynck - Scrolan De Schutter - Arno De Ruyck - Amber Van Puyvelde - William Vandemoortele - Kaat Vertongen
Mail: de.podiumelementen@gmail.com of ‘De Podiumelementen 2.0’ op Facebook.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer: de.podiumelementen@gmail.com

Sluit Mijn Willemsfonds