Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Gespreksavond met Greg AERTSSEN - CEO van AERTSSEN GROUP

Gespreksavond met Greg AERTSSEN - CEO van AERTSSEN GROUP

In de jaren 1960 werd de boerderij van vader AERTSSEN onteigend voor de havenuitbreiding, en begon hij met een grondverzetbedrijfje. Eén van zijn eerste werken was de afbraak van de kerk van zijn eigen dorp, twee weken nadat zijn zoon Greg er zijn plechtige communie had gevierd.

De hoofdzetel van het bedrijf situeert zich in Stabroek, maar de firma zet ook zwaar in op het Logistiek Park Waasland. Wie van Antwerpen naar Gent rijdt, is getuige van het logistiek- en distributieplatform dat daar wordt uitgebouwd.

Overal is AERTSSEN GROUP actief. Een gasterminalhaven of een voetbalstadion in Qatar. Het bouwrijp maken voor een raffinaderij in Abu Dhabi, een containerterminal in Costa Rica, nieuwe eilanden op de Malediven enz.

Over dit succesverhaal komt Greg AERTSSEN ons onderhouden. Als voorbeeld van de succesvolle Vlaamse bedrijven, die overal ter wereld aanwezig zijn.

Hoe een klein familiebedrijfje uitgroeide tot een wereldspeler. En wat dat vergt aan kennis, engegament, werkkracht, durf en innovatieve gedrevenheid. Hoe men zich voorbereidt op de nieuwe uitdagingen in de wereld, zoals daar zijn de klimaatwijziging, de energietransitie en de digitalisering.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Bruno Kuylen
kapellen@willemsfonds.be
0475-62 75 44

Sluit Mijn Willemsfonds