Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bananentejater: De kat in de kelder

Bananentejater: De kat in de kelder

Willemsfonds Wilrijk gaat naar toneel. Op vrijdag 19 januari 2018 om 20u30 gaan wij naar de voorstelling De kat in de kelder in het Bananentejater, Gebroeders De Wachterstraat 26 in Wilrijk. Een blijspel met onze WF-leden Kristel Claes, Rita Van Zeir en Marc Van Gompel op de planken.

De ticketprijs voor deze activiteit bedraagt 9 euro. U kunt inschrijven door middel van een e-mail aan wilrijk@willemsfonds.be of op 0498/734.764 en overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE08 3631 1538 8513 van Willemsfonds Wilrijk.

Het kansarme gezin De Cat krijgt, in afwachting van een sociaal appartement, tijdelijk onderdak in de kelder van Majoor Evarist Tanghe en zijn "zure" zus Serafine. Het gezin trekt aanvankelijk met tegenzin de aangeboden kelder in, maar hun houding verandert als blijkt dat het huis van de majoor grenst aan een bank. Vader Felix De Cat ziet zijn kans op de "jackpot" schoon en besluit een tunnel te graven van in de kelder bij de majoor tot in de kelders van de bank waarin zich de kluizen bevinden.

Het wordt uiteraard een hachelijke onderneming met de nodige hilarische situaties, vergissingen en onverwachte wendingen tot gevolg....

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 9,00
Deelnameprijs niet-leden € 9,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ken Van Nuffel
wilrijk@willemsfonds.be
0498-73 47 64

Sluit Mijn Willemsfonds