Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Literaire Matinee - Belinda Aebi

Literaire Matinee - Belinda Aebi

Op de eerste Literaire Matinee van 2018 verwelkomen we Belinda Aebi met haar nieuwste Thriller 'Ademnood' (deel 1)

Aebi’s thrillers spelen zich grotendeels af om eenzelfde Gents rechercheteam, geleid door Maud. Behalve misdaad komen ook gastronomie, psychologie en erotiek aan bod in haar werk. Met haar debuut Dubbelspel (2010), waarin een naakte jonge sommelier zonder penis gevonden wordt in Sint-Martens-Latem nabij Gent, werd ze verwelkomd als een vrouwelijk thrillertalent. 
Mauds rechercheteam stond opnieuw voor een uitdagende case in Het geluid van stilte(2011), waarin pas in het UZ van Gent aan het licht kwam dat met een aanrijding voor een schoolpoort kwaad opzet gemoeid was. 
Het containermeisje (2012) startte met de vondst van een babylijkje in het Gentse Sint-Pietersstation. Maud werd tijdens het onderzoek echter afgeleid door een aantrekkelijke voormalige student criminologie en one nightstand, terwijl haar tienerdochter Lara en haar medespeurders verstrikt raakten in de clandestiene wereld van orgaantransplantaties en moderne slavernij. Aziëkenner en VRT-journalist Tom Van de Weghe roemde de manier waarop Aebi “een menselijk gezicht [gaf] aan slachtoffers en er naadloos in [slaagde] om fictie met non-fictie te verweven”.

[Sofie Degrieck]

Wanneer: zondag 4 maart 2018 om 11.00u (deuren open om 10.45u)

i.s.m.: 

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 5,00
Deelnameprijs niet-leden € 7,00

Meer info nodig? Contacteer:
Danny Neirinckx
gentvzw@willemsfonds.be
0478-73 58 89

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds