Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Koenraad Tinel: gegidste rondleiding

Koenraad Tinel: gegidste rondleiding

Koenraad Tinel stelt zes weken tentoon in de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Een unieke kans om het werk van deze getalenteerde Gentenaar van dichtbij te bewonderen! Op donderdag 7 juni en zaterdag 16 juni worden exclusieve rondleidingen georganiseerd door zijn assistente, die ons toelichting zal geven bij zijn beeldend en grafisch werk.

Tinel was een getalenteerd pianist, maar koos voor de beeldende kunst. Na zijn studies beeldhouwen aan La Cambre in Brussel werkte Koenraad Tinel als wetenschappelijk tekenaar aan de afdeling entomologie van het Koninklijk Instituut voor Natuurwetenschappen. Daarna assisteerde hij enkele jaren zijn neef en beeldhouwer Roel D’Haese in zijn atelier. Hij ontwierp jarenlang meubilair voor musea en andere Europese opdrachtgever, tot hij als docent aan Sint-Lukas Hogeschool in Brussel aan de slag ging. Hoewel Koenraad Tinel reeds de 80 voorbij is, is hij nog steeds actief als tekenaar en beeldhouwer. Daarnaast staat hij regelmatig als live tekenaar en performer op de scène en werkt daarbij graag samen met bevriende muzikanten, schrijvers en theatermakers.

Brussel Volksvertegenwoordiger Carla Dejonghe nodigt u uit om samen Tinels werk te ontdekken op 7 juni of 16 juni 2018. Na de rondleiding trakteert zij op een drankje.

Vergeet je niet in te schrijven! De plaatsen zijn beperkt.

Een organisatie van Willemsfonds Woluwe op initiatief van Brussels volksvertegenwoordiger Carla Dejonghe.

Foto van Joke Floreal.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Kurt Deswert
woluwe@willemsfonds.be
0497 85 25 91

Sluit Mijn Willemsfonds