Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Culturele exploratie naar Stockholm

Culturele exploratie naar Stockholm

Culturele exploratie van donderdag 20 juni tot en met zondag 23 juni 2019

Met het Willemsfonds op reis, boeiend en wijs.

Wil jij ook flaneren in het oude en pittoreske stadscentrum Gamla Stan, alles te weten komen over de Vikingen en toffe musea bezoeken? Wil je varen tussen diverse eilanden die samen een der mooiste steden van Europa vormen? Kom dan mee met de vierdaagse cultuurtrip van Willemsfonds Kunst-Wijs.

Het programma bevat een geleide wandeling in het oude stadshart Gamla Stan en Ridderholmen. Gamla Stan is een van de grootste en best bewaarde Middeleeuwse stadsharten van Europa en een van de grootste attracties van Stockholm. Dit is de plek waar de stad gesticht is in 1252. Alles in Gamla Stan en het naastgelegen eiland Riddarholmen is het beste vergelijkbaar met een openlucht museum waar je op je gemak doorheen kunt slenteren. De kleine straatjes met straatkeitjes slingeren zich een weg langs winkeltjes, leuke barretjes en souvenirshops. Binnen Gamla Stan vind je verschillende bezienswaardigheden, waaronder de Stockholm kathedraal, het Nobel Museum en het bekende Koninklijk Paleis. Verder bezoeken we het Vasa museum en het openluchtmuseum Skansen, varen we naar Drottnington waar we het slot bewonderen. We trekken ook naar Kungsholmen en het Stadhuset. Tot slot bezoeken we het Museum Moderne Kunst. Dit alles onder begeleiding van een Nederlandstalige gids.

Deze prijs omvat de vlucht en de bus luchthaven – hotel - luchthaven, taksen, verblijf hotel op basis van kamer en ontbijt en diner, alle middagmalenmaaltijden, toegang tot voornoemde musea, begeleiding door een Nederlandstalige gids, een annulatie- en een reis- en bijstandsverzekering. Niet inbegrepen: dranken aan tafel. Deze reis is enkel voor leden. Niet-leden betalen € 15 extra.

Annuleringsvoorwaarden: vermits vluchten geboekt worden op naam, kunnen ze niet overgedragen worden. Wie annuleert nadat de vluchten geboekt zijn, verliest het volledig bedrag en dient de eigen annulatieverzekering aan te spreken. Dit kan uiteraard enkel voor de redenen die in de verzekering voorzien zijn.

Praktisch

Heenreis: donderdag 20 juni 2019, Brussels V. vlucht BRU-BMA 9u55 - Stockholm A 12u00
Terugreis: zondag 23 juni 2019, Stockholm V. vlucht BMA-BRU 20u25 - Brussel A. 22u40

We verblijven 3 nachten in het Scandic Hotel Clara **** in centrum van Stockholm
Dit hotel ligt tussen het plein Hötorget en de winkelstraat Drottninggatan op 1 metrohalte van Gamla Stan. Het hotel heeft een fitnessruimte, een sauna en gratis wifi.

Deelnameprijs

€ 1290 per persoon in een tweepersoonskamer en € 1445 voor een eenpersoonskamer.
Voor deze reis kunnen twee musea nog niet bevestigd worden (wegens de zomerzonnewende) en kan er eventueel een wijziging zijn in het programma.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf dan in bij Sonja De Craemer via kunstwijs@willemsfonds.be of op 059-80 21 41.

      

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden, eenpersoonskamer € 1.445,00
Deelnameprijs leden, tweepersoonskamer € 1.290,00
Deelnameprijs niet leden, tweepersoonskamer € 1.305,00
Deelnameprijs niet leden, eenpersoonskamer € 1.460,00

Meer info nodig? Contacteer:
Sonja De Craemer
kunstwijs@willemsfonds.be
059-80 21 41

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds