Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Ga op virtuele vakantie

Ga op virtuele vakantie naar Mexico, Nepal, Duitsland of Portugal

Heb je zin om op vakantie te gaan, maar durf je jouw buurt nog niet echt te verlaten? Dat is helemaal niet erg. 4 weken langversturen wij vakantiekoffers op boordevol spulletjes en activiteiten die Mexico, Nepal, Duitsland of Portugal naar jou brengen. Om meer beleving te voorzien organiseren we digitale activiteiten met film, poëzie en een quiz. Enige voorwaarden voor check-in: een goede internetverbinding en webcam.

Binnenkort pak je jouw vakantiekoffer vol cultuur uit!

In de koffer zal je een boek, filmvoucher, drank, recept en virtuele cultuurtips vinden. Die hebben we zorgvuldig voor je geselecteerd. Geen vakantie zonder souvenir. In elke koffer vind je een leuk cadeautje als aandenken aan je virtuele Willemsfondsreis.

Reisprogramma

Samen met de partners werken we momenteel nog een reisprogramma per vakantiebestemming uit. Verwacht je sowieso aan enkele virtuele aperitieven via Zoom, een museumbezoek, filmbeleving, boektoelichting en quiz. Ook zal dichter David Troch een poëzieprogramma samenstellen met vertaalde poëzie uit de vakantiebestemmingen.
Tip: houd de avonden van de gekozen week vrij

Bestemmingen

  1. Ga op virtuele reis naar Duitsland

    in Gent maandag 10 augustus 2020

    Pak je koffer uit en laat je verrassen door een lekkere Riesling en de Duitse cultuur.

    (Er zijn nog plaatsen beschikbaar.) Inschrijven voor deze bijeenkomst

Praktisch

Voor je koffer betaal je 50 euro inclusief verzending. Deze koffer bevat een boek, filmvoucher, recept, drank en souvenir. Alle virtuele activiteiten zijn inbegrepen.

Schrijf je nu in!

Online via de events voor Mexico, Nepal, Duitslandof Portugal of per e-mail via info@willemsfonds.be.

Sluit Mijn Willemsfonds